Τώρα που το 2014  τελείωσε,
το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, ενημερώνει τους γονείς - κηδεμόνες - μέλη του για τα πεπραγμένα του, στο σύντομο χρονικό διάστημα των δύο μηνών που πέρασαν από την εκλογή του.

1.       Με συντονισμένες ενέργειες του Δ.Σ. του συλλόγου μας και του Διευθυντή του σχολείου,  διευθετήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεγάλο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τη λειτουργία του ολοήμερου σχολείου.

2.       Ενημερώθηκε από το σύλλογό μας ο Δήμαρχος Περιστερίου και η σχολική επιτροπή για τα κτιριακά προβλήματα που παρουσιάζει το σχολείο μας, τα οποία ΚΑΙ ο Διευθυντής εκθέτει στη σχολική επιτροπή κάθε Σεπτέμβριο και Μάιο από το 2010, που όμως συσσωρεύονται, αλλά δε λύνονται.
Ενημέρωση έγινε και για το πρόσφατο πρόβλημα εισροής υδάτων στο προαύλιο του σχολείου, λόγω της λάθος ρύσης που δόθηκε στο νέο πεζοδρόμιο. Εργασίες εκτελέστηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών αλλάζοντας το πεζοδρόμιο της εισόδου του σχολείου μας.3.       Μέσα σε δεκαπέντε μέρες από την επισήμανση που έκανε γονέας στη συνέλευσή μας, η προβληματική κολώνα του ΔΕΔΔΗΕ έξω από την είσοδο του σχολείου, αντικαταστάθηκε.

4.       Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή υποδοχής της Α' τάξης του σχολείου μας.

5.       Οργανώθηκε, πραγματοποιήθηκε και έφτασε στα παιδιά, το πακέτο της ετήσιας φωτογράφισης, αν και με κάποια προβλήματα εκ μέρους της εταιρίας που την ανέλαβε. Η εταιρία δεσμεύτηκε ότι τα λάθη που έγιναν θα διορθωθούν μόλις παραλάβει το προβληματικό υλικό στο σύνολό του.

6.       Οργανώθηκαν και ξεκίνησαν με ενθαρρυντική συμμετοχή, οι εξωσχολικές δραστηριότητες του Σαββάτου που παραδοσιακά διοργανώνει ο Σύλλογος κάθε σχολική χρονιά.

7.       Με πρωτοβουλία του Συλλόγου, τα παιδιά μας ήρθαν σε επαφή με το άθλημα της ξιφασκίας, καθώς παρακολούθησαν επίδειξη από συμμαθητές τους  και έλαβαν μια γενική ενημέρωση από την προπονήτρια.

8.       Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά, με μεγάλη επιτυχία, Χριστουγεννιάτικο BAZAAR στο χώρο του σχολείου, με στολίδια και διακοσμητικά που έφτιαξαν πολλά από τα μέλη του συλλόγου μας και με ελαφρώς μεταχειρισμένα βιβλία των παιδιών μας.

9.       Πραγματοποιήθηκε στις 22-12-2014 το πρώτο σχολικό συμβούλιο της σχολικής χρονιάς, μετά από πρόσκληση  του Διευθυντή του σχολείου και παρόντες τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων και του Δ.Σ. του συλλόγου μας. Απών ήταν ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής ή εκπρόσωπός της.

Οι γονείς - κηδεμόνες του σχολείου μας, στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειές μας, όπως και θα πρέπει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη μαζικότητα και συμμετοχή, καθώς τα προβλήματα υπάρχουν και οι ενέργειες του συλλόγου θα ενταθούν με το νέο έτος. Και οι ενέργειες δεν τελειώνουν εδώ.

Με την αρχή του καινούριου χρόνου, οι πιέσεις προς τη σχολική επιτροπή και το Δήμο θα ενταθούν από την πλευρά του συλλόγου, για να δρομολογηθούν τα κτιριακά θέματα.
Θα προγραμματιστεί και επόμενη γενική συνέλευση για τα φλέγοντα ζητήματα.
Όσο για τις ευχάριστες συγκεντρώσεις μας, (κοπή πίτας, αποκριάτικο χορό κ.λπ.), αναμείνατε στο      ακουστικό σας ....

Καλή χρονιά, γεμάτη αισιόδοξη και πολλά χαμόγελα !!!!


Το Δ.Σ του Συλλόγου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο