"Σκοπός του ιστολογίου μας είναι η συνεχής ενημέρωση των γονέων του σχολείου μας, αλλά και των εκπαιδευτικών για θέματα που αφορούν το σχολείο, τα παιδιά μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε για να κάνουμε τη ζωή των παιδιών μας αλλά και τη δική μας καλύτερη."




 Με μεγάλη συμμετοχή, έγινε το Σάββατο 17/1/2015, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Διευθυντής του σχολείου  μας, πολλοί από τους διδάσκοντες και οι γυμναστές που προπονούν τα παιδιά μας στις δραστηριότητες του Σαββάτου.
      Στην πρόσκλησή μας  ανταποκρίθηκε κι ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου Κος Θεοδωράκος και ο εκπρόσωπος του Δήμου Περιστερίου Κος Κυρίτσης. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και για το ενδιαφέρον που έδειξαν για τα κτιριακά προβλήματα για τα οποία ενημερώθηκαν και πάλι. Λάβαμε δε την υπόσχεση, ότι αμέσως μετά τις εκλογές, θα δρομολογηθούν τα πιο επείγοντα, δηλαδή η επισκευή των τουαλετών και των πλακιδίων στις βρύσες και ενδεχομένως και το στέγαστρο.

      Το τμήμα που κέρδισε το φλουρί είναι το ΣΤ2.

Το φλουρί από την πίτα των διδασκόντων κέρδισε η Κα Απολλωνάτου Σοφία.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή και Δημιουργική χρονιά.
Το Δ.Σ.
Από το Blogger.