"Σκοπός του ιστολογίου μας είναι η συνεχής ενημέρωση των γονέων του σχολείου μας, αλλά και των εκπαιδευτικών για θέματα που αφορούν το σχολείο, τα παιδιά μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε για να κάνουμε τη ζωή των παιδιών μας αλλά και τη δική μας καλύτερη."





Σαν σύλλογος αποφασίσαμε να ευχαριστήσουμε τους πρωταγωνιστές  της γιορτή μας με λίγα λόγια για τον καθένα στο blog. Ας ξεκινήσουμε τις ευχαριστίες μας:
  • Οι μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές είναι και φέτος τα παιδιά μας που έκαναν τη βραδιά μας πολύχρωμη με τις στολές τους και αξέχαστη με το χορό και το κέφι τους
       Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας!!!!

  • Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο μάγος Τρίσταν κατέπληξε τα πλήθη στο αποκριάτικο πάρτι μας. Το πρόγραμμα του ήταν καθηλωτικό και γεμάτο ενέργεια. Όλοι μας,  μικροί μεγάλοι παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα με ευχαρίστηση.
Συγχαρητήρια για την άψογη και πρωτότυπη δουλειά!!!!

  • Πάλι μαζί μας και ο D J Ιορδάνης που ανέβασε το κέφι των παιδιών μας, με τις μουσικές του επιλογές. Ο χορός των παιδιών και των μεγάλων κράτησε μέχρι το τέλος της γιορτής.
       Συγχαρητήρια για τον άρτιο εξοπλισμό και τις μουσικές   επιλογές!!!!

  • Οι επαγγελματίες της γειτονιάς μας έδωσαν και πάλι δώρα για τη λαχειοφόρα αγορά.
       Συγχαρητήρια για την προσφορά τους στους δύσκολους καιρούς μας!!!!

  • Κάθε φορά πρέπει να αναφέρουμε τους γονείς τους κηδεμόνες και την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας, που στηρίζουν  τον σύλλογο με την παρουσία τους σε κάθε εκδήλωση.
       Συγχαρητήρια για τη στήριξη στις εκδηλώσεις του  συλλόγου!!!!

  • Τέλος συγχαρητήρια και ευχαριστώ στους λίγους γονείς που μετά την γιορτή βοήθησαν στο καθάρισμα του σχολείου. Ευχόμαστε στις επόμενες γιορτές μας να είμαστε περισσότεροι στο τέλος της βραδιάς .
                       Το Δ.Σ.
Από το Blogger.