"Σκοπός του ιστολογίου μας είναι η συνεχής ενημέρωση των γονέων του σχολείου μας, αλλά και των εκπαιδευτικών για θέματα που αφορούν το σχολείο, τα παιδιά μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε για να κάνουμε τη ζωή των παιδιών μας αλλά και τη δική μας καλύτερη."



 
Εργασίες στο χώρο του σχολείου μας…….
Αγαπητοί γονείς, 
Σας ενημερώνουμε ότι μετά από συνεννόηση του Συλλόγου Γονέων και του διευθυντή του  σχολείου μας κ. Κουντούρη  με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Θεοδωράκο Αναστάσιο αποφασίστηκε η  συντήρηση-επισκευή όλων των κουφωμάτων αλουμινίου του σχολείου μας από ειδικό συνεργείο του Δήμου, με στόχο την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης του διδακτηρίου και τη βελτίωση της ασφάλειας.
Παράλληλα θα επισκευασθούν και οι τουαλέτες του σχολείου μας, ένα σημαντικό  πρόβλημα που επιτέλους θα λυθεί.
Οι εργασίες ξεκίνησαν την Τετάρτη 11/01/2017 και την Πέμπτη 02/02/2017 τοποθετήθηκε το σύγχρονο αλεξικέραυνο και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής των κουφωμάτων των τουαλετών.
Ως διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θέλουμε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ. Παχατουρίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Θεοδωράκο που δίνει λύση σε σοβαρά προβλήματα του σχολείου μας και δηλώνει  για άλλη μία φορά παρόν στην λύση των προβλημάτων του σχολείου μας. 

Παράλληλα o σύλλογος έχει ξεκινήσει το έργο «Ανακαίνιση αίθουσας Μίκης Θεοδωράκης» με ιδίους πόρους και συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων για την βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και την αισθητική εικόνα του χώρου.
Αναλυτικά έχουμε βάψει με νέα φωτεινά χρώματα την αίθουσα και με οικολογική λαδομπογιά νερού το κάτω μέρος των τοίχων και τις πόρτες με συνεργείο του δήμου (ο οποίος δήλωσε ξανά παρόν).
Σε κάθε περίπτωση ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας θα συνεργαστεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων του σχολικού κτιρίου.
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας με το  ίδιο πνεύμα συνεργασίας ώστε το σχολικό περιβάλλον των παιδιών μας να βελτιώνεται συνεχώς στις δύσκολες εποχές που ζούμε.
   Το Δ.Σ.
Από το Blogger.